Saturday 7 December 2019

Wk 24 Anything Goes Card making & Craft Challenge at Polkaododles

Welcome back to our latest challenge...

ANYTHING GOES
This challenge blog is sponsored by Polkadoodles
RANDOM 1ST PRIZE: $10 download voucher to the Polkadoodles store.
TOP 3 DT FAVOURITES: Each will win a FREE digi stamp voucher for the store.
Closing date for entries: 14th December

You do not need to use Polkadoodles products to enter our challenges, use any products you wish...

The winners of last time's challenge are at the end of this post. Thanks so much to all of you who entered!


We have lots of great images in the store, make sure you check them all out - and make sure you check out our Digi Choosday DISCOUNTS - don't miss the Tuesday code you can make sure you signup to the NEWSLETTER here so it's delivered straight to your email every single Tuesday....Beautiful work as ever, ladies!

Over to our winners from Challenge 23...

You won a $10 download voucher to the Polkadoodles store.


Well done!!
Please email us HERE, quoting: code PG24001 Gem of a challenge Winner.
Claims must be received by 14/12/19. Challenge rules are in the InLinkz bar at the bottom.
Please allow 21 days for a reply - we will get back to you asap, please don't keep emailing until after 21 days have passed.


Each of you win a FREE digi stamp voucher for the store. 

63 Maya
Yay! Well done! 

Please email us HERE, quoting: code PG2400123 Gem of a challenge Winner.
Claims must be received by 14/12/19. Challenge rules are in the InLinkz bar at the bottom.
Please allow 21 days for a reply - we will get back to you asap, please don't keep emailing until after 21 days have passed.

Please take our WINNERS & TOP 3 badge from the Side bar..

Don't Forget to play along with our other teams & challenges too - You could win some extra Polkadoodles stash!

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

3 comments:

  1. I am so happy to be one of the Top 3. I have sent an email. Thank you very much!
    I can't wait to play in the new challenge...wonderful design team samples on display.

    ReplyDelete
  2. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

    ReplyDelete

Thanks for stopping by we love to read your comments..